My Rainbow Dreams

Just Blogger Templates

Wednesday, August 17, 2011

BerBuka pUasa di SHASHA, bUkit KemPas

Assalamualaikum...

Hye kawan-kawan yang dirahmati Allah sekalian. Amb0i, cam ustazah dengarnya kan? Hehehe...cita-cita tak kecapaian sebab aku mmg di 'minus' utk menjd pengajar. Takder bakat k0wt...
Okey ler berbaLik pada m0tif aku sebenarnya nak cite betapa sedapnya aku berbuka p0se semalam.
Kelmarin aku dan h0usemate aku di perumahan BUKIT KEMPAS (di Jelebu N9 if k0wang nak tahu ye) ber'plan lar nak berbuka p0se kat kedai sebab kak Faz selaku ketua rumah kami akan menyambung pelajaran, s0 bila lagi lar nak beramah mesra kan??

Ni of c0urse ler cadangan aku...hehe actually aku sebenarnya dah boring sangat asyik berbuka kat rumah.
s0 berbuka kat luar pe salahnya kan? Luas pemandangan banyak pengalaman. Jam baru tunjukkan pukul 4 ptg tapi aku dah berangan nak makan macam-macam ni. Memang imaginasi terhadap makanan tu melebihi segala-galanya... Ahax...

Onion Emoticon
aNtara maKanan yang kami order semalam punya time...

SUP SAYUR.... tapi macam-macam ada. Serius lar tak
rugi.

TELUR BISTIK.... memang
giler punye s0dap gwa cakap lu...
SIAKAP 3 RASA.... pergh menjilat jari...
siap bersila atas kerusi lagi (jangan menc0tohi
gadis yang tak berapa s0pan ni ye)

CARR0T SUSU.... cam de mix malay-english jew...
Ni yang aku order untuk diri aku lar kan...

Sampai lar the end of our berbuka p0se ni, perut aku memang tersangat lar penuh...
Setiap pinggan memang licin yang menakjubkan.... Huhuhu   Onion Icon


1 L0vin m0vin:

Niena Sofea said...

Niena ada buat GA , lebih 51 hadiah menarik untuk dimenangi .. Jom join !
http://nienasofea.blogspot.com/2012/01/exclusive-giveaway-by-niena-sofea.html